Ekologisk och småskalig besöksgård 10 km utanför Luleå. 🐄🚜

Butiken

Vi säljer gårdens korvar och andra rökta produkter som tillverkas i samarbete med Nordchark och Korvverkstan i Burträsk. Vi brukar även kunna erbjuda gårdens nöt- get- och lammkött samt nötfärs som frysvara. Under sommaren och hösten säljer vi trädgårdens grönsaker, rotsaker och snittblommor. 

Ta del av informationen i denna länk: Livsmedelsverkets information
Våra får- och getskinn säljs direkt från gården. Vi erbjuder även mindre förpackningar av spån och hö till smådjur. I butiken finns dessutom produkter för andra lokala tillverkare och producenter, tex senap och oljor från Pesula Lantbruk.

Köp mjölk direkt från gården

Hos oss finns det möjlighet att köpa med en mindre mängd opastöriserad mjölk i medhavt, eget kärl. Pris 20 kr/liter. Det är också möjligt att köpa vår mjölk i 1-liters glasflaska för 40 kronor. För stamkunder med självservice gäller andra priser och regler, kontakta oss vid intresse. Vi har också möjlighet att sälja mjölk även i större mängd till företag mot faktura.

Utöver annonserade öppettider går det att handla i butiken även övriga dagar och tider efter överenskommelse med Thomas på 070-017 40 82.

Gårdens egna korvar finns i butiken. Perfekt till utflykt och matlagning!
Hållbart jordbruk

Hållbart brukande av naturen

Närproducerat

Bra för både dig, oss och miljön

100% KRAV

Vi är certifierade enligt KRAV.

På riktigt!

På riktigt och hjärta för det långsiktiga.