Ekologisk och småskalig besöksgård 10 km utanför Luleå. 🐄🚜

Kopvillkor

Hur betalar jag min beställning?
Hantering av betalningsuppgifter görs av Paypal eller Klarna AB. Transaktionen sker genom en krypterad och säker dataöverföring som är godkänd och verifierad av VISA, MasterCard och American Express. Betalningen är 100% säker.

 

Moms, deklarationsavgift, importavgifter
Om ytterligare avgifter debiteras av Postnord för leverans från handel till slutdestination, är du fullt ansvarig för att betala moms, deklarationsavgift och andra avgifter. thebluebird.se ersätter inte dessa avgifter och är inte ansvariga för tull- och privata importkostnader och avgifter i ditt land.

Påföljden för ej uthämtade paket är en avgift på 296 kr till 359 kr + moms för frakt-  som debiteras från ditt konto. Denna avgift används för att täcka kostnaderna för returfrakt och logistik.

 

Oavhämtad försändelse / Fel leveransadress
Det är ditt ansvar att spåra (med hjälp av spårningsbart sändningsnummer som du hittar i vår leveransbekräftelse) och lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid, som står angivet på avin och på spårningslänken. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss (liggetid är 14 dagar), och vi kommer då att debitera dig 296 kr till 359 kr + moms för frakt- och vårt arbete med hantering av varorna. (beroende på paketets storlek och vikt) Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso. Det är ditt ansvar att se till att adressen samt andra leveransuppgifterna som du angett vid beställningstillfället, är korrekta. Om ditt paket inte kommer fram p.g.a. felaktigt angiven leveransadress kan vi då komma att debitera dig 296kr – 359kr + moms för frakt- och administrationskostnader. Vi återbetalar inte din order om den inte kommer i retur till oss efter att paketet inte kunde levereras p.g.a. felaktigt angiven leveransadress.

Hållbart jordbruk

Hållbart brukande av naturen

Närproducerat

Bra för både dig, oss och miljön

100% KRAV

Vi är certifierade enligt KRAV.

På riktigt!

På riktigt och hjärta för det långsiktiga.